Annie punaisessa mekossa

20 marraskuun, 2011 at 21.17 2 kommenttia

Terveyteni on horjunut viime syksyn aikana enemmän kuin aiemmin. Tietenkin olen käynyt läpi ne tavalliset flunssat ja pienet vaivat, mutta lisäksi olen ollut väsyneempi kuin koskaan aikaisemmin. Viime viikolla lääkäri määräsi minut hieman pidemmälle sairaslomalle, joka tuli kyllä tarpeeseen.

My health has been quite poor for the last autumn. I have, of course, gone through the usual flu and small illness’, but in addition I have been more tired than ever before. Last week the doctor sent me on a bit longer sick leave that I certainly needed.

Sairasloman aikana luonani kävi myös pieni vieras. Annie oli pukeutunut uuteen punaiseen mekkoonsa ja näytti oikein sievältä. Vai mitä mieltä olet?

During my sick leave I had one small visitor. Annie was wearing her new red dress and looked really pretty. Or what do you think?

Punahameinen Annie on tehty tilaustyönä ja lähtee pian uudelle omistajalleen.

Annie in her red dress was made as a custom order. She will soon be going to her new owner.

Entry filed under: Virkkaus. Tags: , , , , , .

Sinulle, isä Kun lääkäri käskee levätä

2 kommenttia Add your own

  • 1. veera virkkailia  |  29 marraskuun, 2011 17.06

    mites olisikos siulla mitään söpöä pikku eläimen (koiran, kissan taij vaikka ns. ”pehmo nallen ” ) ohjetta :)) voisitkos kehitellä sellaista tästä tuo pupunen on suloinen ja tyttö ( Annie ) on äärettömän kaunis ja söppänä ((:

    Vastaus
    • 2. Kati  |  1 joulukuun, 2011 16.48

      Omat ja suomentamani ohjeet löytyvät kaikki tuolta Ohjeet-välilehdeltä, ja sieltä löytyy myös linkki yhteen suomenkieliseen kissa-ohjeeseen. Jos kuitenkin etsit jotakin pienempää vaihtoehtoa niin voisiko esimerkiksi tämä olla parempi vaihtoehto? Kyse on ikävä kyllä kuitenkin englanninkielisestä ohjeesta.
      Itse en ole varsinaisesti tällaista ohjetta tehnyt tai suomentanut, en ainakaan vielä. Tällä hetkellä en sairaslomani takia myöskään pysty lupaamaan mitään, mutta laitan toiveen muistiin korvan taa.

      Vastaus

Jätä kommentti

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkisto

Twitter

Toisen kerroksen tyttö on nyt myös Twitterissä!

Lukijat 21.3.2011 alkaen

free counters
wordpress blog stats