Pieni kirahvi nimeltä George

elokuu 28, 2011 at 10.38 Jätä kommentti

Osallistuin taas Craftsterin kautta järjestettyyn vaihtoon ja tällä kertaa tehtävämme oli luoda vaihtokaverillemme pieni pehmolelu. Ainoana vaatimuksena oli, että pehmolelun tulisi olla kooltaan alle viisi tuumaa (noin 12,7 cm) joka suuntaan. Kaverini toivelistassa lukivat vaihtoehdot hai, pesukarhu ja kirahvi. Näitä vaihtoehtoja miettiessäni piirtelin muutamia suunnitelmia, kävin läpi kangasvarastoani ja lopulta tästä kaikesta syntyi George-kirahvi!

Once again I took part in Craftster’s swap and this time the mission was to make a tiny stuffie for our swap partners. The only rule was not to make anything bigger than 5 inches (about 12,7 cm). In the wishlist of my partner I found shark, racoon and giraffe. While pondering these options I drew some plans on the paper, went through my stash of fabric and finally George the giraffe was born!

 

George, joka ei ollut koskaan matkustanut yksiöni ulkopuolelle, oli innoissaan kun kuuli lähtevänsä Ruotsiin. Tästä syystä hän halusi pukeutua parhaimpaan pukuunsa, sillä hän halusi antaa itsestään hyvän vaikutelman hänen uudelle omistajalleen. Innoissaan hän pakkasi mukaansa myös pienen mustan salkun.

George, who had never travelled outside my studio, was really excited to hear that he was going to travel to Sweden. Because of this he wanted to wear his best suit to give the very best impression of himself to his new owner. He was so excited that he even insisted on packing his suitcase with him.

George on nyt löytänyt tiensä uuteen kotiinsa ja voin uskoa, että hän kertoo jo innoissaan matkastaan uudelle omistajalleen LillaTusenille. Hän halusi myös viedä omistajalleen lahjan, jonka hän pakkasi huolella pieneen laukkuunsa. Myös tämä kännykkäkoru on käsintehty.

George has now travelled to his new home and I’m sure he is all excited and telling LillaTusen all about his travel. He also insisted on taking a small gift for her. This mobile charm is also handmade.

Tämä oli ensimmäinen ompelemani pehmolelu, joka on kooltaan näin pieni. Ja myönnän: oli suunnattoman vaikea pysyä vaihdon määrittelemässä koossa! Olen kyllä tottunut tekemään pieniä amigurumeja, mutta ompelu oli ainakin vielä selvästi vaativampaa puuhaa. Minulla oli kuitenkin todella hauskaa tätä vaihtopakettia tehdessäni.

This was my first stuffie made by sewing that is under five inches in any given direction. And boy, it was really hard to keep it that small! I am used to making small amigurumis but sewing was a bit harder for me. In any case I had really much fun making this package.

Mainokset

Entry filed under: Craftster, In English. Tags: , , , .

Amigurumi Annie Syksyisiä tunnelmia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkisto

Twitter

Toisen kerroksen tyttö on nyt myös Twitterissä!

Lukijat 21.3.2011 alkaen

free counters
wordpress blog stats