Luolamiehen yölliset soidinmenot

elokuu 16, 2010 at 20.35 Jätä kommentti

Hyvä Herra Luolamies,

Ette varmaankaan tunne minua, mutta minä tunnen Teidät.  Olen kuunnellut Teidän ja ystävienne soidinmenoja jo hieman yli vuoden asunnostani, joka sijaitsee vakituisen soidinpaikkanne viereisen kerrostalon toisessa kerroksessa. Ikävä kyllä, viime yö ei ollut poikkeus.

Tähän mennessä olen oppinut, että juhlanne alkaa yöllä noin kahdentoista aikaa, ja se saavuttaa huippunsa kolmen ja neljän välillä. Tällöin ilahdutatte minua erilaisilla musiikillisilla valinnoilla, jotka yleensä sisältävät vahvan basson. Olen myös huomannut, että musiikin äänentason kasvaessa Te ja moni ystävistänne innostuu myös laulamaan soidinlaulua. Tämähän on tietenkin täysin normaalia ääntelyä, joka kuuluu luolamiehen yölliseen käyttäytymiseen. Jalkapallon MM-otteluiden aikana innostuitte lajitovereidenne kanssa laulun lisäksi usein ilmoittamaan onnellisuudestanne myös vuvuzelaa puhallellen.

Ymmärrän, että elämänne on rankkaa ja kaipaatte irrottelua ja lajitoverienne seuraa. Toisinaan ääntelynne houkuttelee mukaan juhlaan myös lajinne naaraita, mikä varmasti ilahduttaa Teitä suunnattomasti. Tähän asti olette yleensä pitäytyneet viikonlopun öissä, mutta toisinaan innostutte korottamaan ääntänne myös arkipäivien öinä. Vaikka laulunne onkin sointuisaa ja heleää eikä musiikkimakunne ole aivan pahimmasta päästä, toivoisin, että etenkin arkena testaisitte bassonne kaikuvuutta vaikkapa omassa kotiluolassanne. Paikka ei varmaankaan ole yhtä kiehtova ja eksoottinen kuin paikallisen pikaruokaravintolan piha, mutta toivoisin Teidän ajattelevan myös meitä kerrostalon asukkaita. Itse herään joka arkipäivä aamulla jo 5.20, ja menen töihin seitsemäksi. Tästä syystä myös yön pikkutunnit ovat minulle hyvin tärkeää uniaikaa.

Pyytäisinkin Teitä siis tekemään kanssani sopimuksen. Koska ymmärrän tarpeenne ilmaista luonnollisia luolamiesmäisiä tapojanne äänekkäästi kuningas Alkoholin kunniaksi, hyväksyn viikonloppuiset serenadit ikkunani alla. Toivoisin kuitenkin, että antaisitte minun ja muiden kerrostalon asukkaiden nukkua ainakin arkipäivien öinä. Minä sen sijaan lupaan olla valittamatta ja mulkoilematta Teitä ikkunastani, kun piiloutuminen peiton ja tyynyn alle ei peitä sointuisaa ääntänne. Toivottavasti pääsemme yhteisymmärrykseen.

Sopuisaa yhteiseloa toivoen,

toisen kerroksen tyttö

Mainokset

Entry filed under: Luokittelemattomat. Tags: .

Lohikäärmeiden trilogia Now capturing

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkisto

Twitter

Toisen kerroksen tyttö on nyt myös Twitterissä!

Lukijat 21.3.2011 alkaen

free counters
wordpress blog stats