Jo on tytöllä kalenteriongelmat

heinäkuu 31, 2010 at 9.00 Jätä kommentti

Minulla on tarkat kriteerit siitä, millainen kalenterini pitää olla. Mikä tahansa läpyskä ei kelpaa, ei todellakaan! Koska kalenterin pitää kulkea mukana vuoden ajan, sen pitää myös mielyttää koko vuoden ajan.

Väritykseltään kalenterin tulisi olla muutakin kuin perusharmaa, mutta ei kuitenkaan aivan liian kirjava. Yhden viikon tulisi mahtua aukeamalle, ja jokaisella päivällä tulisi olla enemmän kuin pari senttiä leveyttä. Päivien pitäisi mieluiten olla ilman viivoitusta.

Päivien kohdalla olevat nimipäivät ovat suuri plussa. Pyhäpäivätkin olisi mukava näkyä päivien kohdilla, mutta ne eivät toki ole pakolliset. Jokaisen viikon kohdalla tulisi olla vähintään yksi kuva, mielellään joku piirretty. Kuvan pitäisi olla hauska tai vaihtoehtoisesti siihen tulisi liittyä jokin opettavainen sanonta tai lausahdus.

Kansiltaan kalenterin tulisi olla kova tai ainakin sellainen, että sivut olisi suojattuna hyvin ja ne kestäisivät pahemmankin laukku-käsittelyn. Kierrekiinnitys ja sidonta ovat molemmat OK, kunhan ne on hyvin toteutettu.

Kooltaan kalenterin tulisi olla tarpeeksi suuri, että viikkonäkymä ei ole liian pieni – sen pitää kuitenkin mahtua myös pikkulaukkuun, joten mikään kaikkein suurin koko ei käy. Ylimääräiset sivut kuten muistiinpanot, parhaimmat verkkosivut ja niin edelleen ovat hyvä lisä, mutta niiden ei tule olla mitään teinihömppää kuten ”Näin saat lipun bändin keikalle” tai ”Kuka julkkis sopisi poikaystäväksesi?” Eikä todellakaan valokuvia julkisuuden henkilöistä, hevosista eikä mielellään koiristakaan! Plussana kalenterin teema pyörisi mieluiten joko muumien, Mauri Kunnaksen piirrustusten, Puolen Hehtaarin metsän väen, Karvisen, Alfred J. Kvakin tai muun vastaavan ympärillä.

Siis ei todellakaan mitkään kohtuuttomat vaatimukset, eikö? Ja kaupasta ulos kävellessään tyttö huomaa ostaneensa Ajaston kalenterin Timexin sivuilla. Ironiaa.

Mainokset

Entry filed under: Luokittelemattomat. Tags: , , .

Koukussa Tahtoo virkattua naposteltavaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkisto

Twitter

Toisen kerroksen tyttö on nyt myös Twitterissä!

Lukijat 21.3.2011 alkaen

free counters
wordpress blog stats